Ας γνωριστούμε,

είμαι η Άννα και ζω στην Αθήνα με τον σύζυγο μου και τις δύο κορούλες μας, 10 και 5 ετών. Κατά καιρούς, είχα ζήσει, στο Τορόντο, στη Νέα Υόρκη, στη Μόσχα, στο Γιερεβάν και στην Τιφλίδα. Έχω σπουδάσει Κοινωνιολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών, ενώ έχω ολοκληρώσει την πρακτική μου άσκηση στον τομέα της Εγκληματολογίας στο Εφετείο Αθηνών και Δικαστήρια Ανηλίκων. Για πάνω από 14 χρόνια εργαζόμουνα ως υπεύθυνη καταστημάτων σε επώνυμα brands ένδυσης και κοσμημάτων.

Αγαπώ τα βιβλία, γιατί με ταξιδεύουν. Τη μουσική, γιατί με ανεβάζει ψυχολογικά. Τα ταξίδια, γιατί κάθε φορά ξετυλίγω καινούργια πράγματα. Τη γυμναστική, γιατί ισορροπεί νου και σώμα. Τη μαγειρική, γιατί ανακαλύπτω νέες μυρωδιές και γεύσεις. Τέλος, είμαι fan της μόδας και των προϊόντων ομορφιάς, γιατί δεν παύω να είμαι γυναίκα 😉  

Ταξιδεύοντας από μικρή ηλικία, γνώρισα ανθρώπους  με διαφορετικές κουλτούρες, τα ήθη και έθιμα διάφορων χωρών, καθώς και την ιστορία τους. Αυτό, με ώθησε στο να θέλω να μάθω ακόμα περισσότερα πράγματα για τον κόσμο. Μέσα από αυτό το blog λοιπόν, θα ήθελα να μάθω πώς μεγαλώνουν οι μητέρες τα παιδιά τους σε διάφορες χώρες. Πώς είναι η καθημερινότητα αυτών των μαμάδων; Τί προκλήσεις αντιμετωπίζουν; Πώς συνδυάζουν τη μητρότητα με την εργασία; Ποιες δραστηριότητες κάνουν με τα παιδιά τους, που πάνε και όλα τα σχετικά. Το meetmamanna.com θα αποτελεί σημείο συνάντησης για τις μητέρες όλου του κόσμου. Οι οποίες θα μοιράζονται μαζί μας την ξεχωριστή καθημερινότητα τους. Ανυπομονώ να ακούσω και τις δικές σας ιστορίες, όπου και αν βρίσκεστε.

Παράλληλα, θα μοιράζομαι μαζί σας τις προσωπικές μου σκέψεις, εμπειρίες και γνώσεις ως μαμά. Τα παραμύθια που γράφω, συμβουλές και τάσεις, καθώς και επιστημονικά, ενημερωτικά άρθρα από ειδικούς, πάνω σε διάφορα θέματα που απασχολούν μια νέα ή έμπειρη μαμά.

Μπορείτε επίσης να με βρείτε στο νέο μου Instagram @meetmamanna.gr

Το ταξίδι λοιπόν ξεκινάει, έτοιμες αγαπητές μου;

Με αγάπη,

Μαμά Άννα